The Barrow Smoker

Uniek en veelzijdig

The Barrow Cooker Company presenteert met trots de BARROW SMOKER. Naast de ruige en industriële designlook is de Barrow Smoker een uniek en veelzijdige cooker. Roken en grillen op semi-professioneel niveau is nu, met de compacte Barrow Smoker, voor iederen mogelijk. De Barrow Smoker is betaalbaar, compleet mobiel, compact en geschikt voor het bereiden van voedsel voor kleinere en grote groepen mensen.
 
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Eigenschappen
De Barrow Smoker is uitgerust met een hoogwaardige themomether en heeft verschillende opties voor het regelen van de luchtstroom en kerntemperaturen.
Elke Barrow Smoker heeft een handgemaakte kolenbak en een met de handgemaakte rookdeksel van 2 mm dik staal.
De Barrow Smoker is gemaakt van industrieel staal en gepoedercoat in de standaard Barrow Cooker kleur zwart. Andere kleuren zijn mogelijk in overleg. De Barrow Smoker is uitgerust met een dubbel lekvrij wiel en een extra dikke stalen binnendoos. Vanwege de beperkte warmteoverdracht wordt de buitenkant van de Barrow Smoker na en tijdens het gebruik niet schroeiend en veilig voor kinderhanden, zelfs na langdurig gebruik bij het roken van grote vleesproducten. De Barrow Smoker is stevig en veilig dankzij de dubbele en lekvrije banden. De Barrow Smoker is een unieke BBQ geschikt voor grote en kleine gezelschappen en geschikt voor zakelijke en particulier gebruik.
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Persoonlijk maatwerk
In overleg en tegen meerprijs is de Barrow Smoker aan te passen aan persoonlijke wensen.
Mogelijkheden zijn:
- uw logo of merknaam op de houten plank gebrand
- een Barrowe Smoker in de kleuren van uw bedrijf
- een logo of slogan op het deksel of de zijkant van de Barrow Smoker.  
 
Meer informatie vindt u op de pagina : meer info

Prijs incl. BTW:

€999